Labels

A KEEPER (9) Advertisement (5) Airfryer (1) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (7) Bread (135) Brownies (15) Cakes (131) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (68) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (4) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (6) Flashback (1) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (7) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (112) Lauk-pauk (129) MANUALS (2) Muffins (41) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (15) Phillips AirFryer (2) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (10) Ramblings (25) Rice n Noodles (60) Seafood (7) Snacks (37) Step-by-Step (15) Stories (14) Tag (9) Trips (12) Vegetables (7) Video (3) Western (15)

Search This Blog

Loading...

Tuesday, April 7, 2015

Garlic Bread



HOMEMADE GARLIC BREAD
Source : MamaFaMi

Ingredients :

1 1/2 tablespoons margarine (I used Planta Margarine)
2 cloves garlic - minced
A dash of dried oregano

Method :

1. Slice the french baguettes. Make sure do not cut through. Place it on an aluminium foil.
2. In a small bowl, mix margarine, garlic and dried oregano.
3. Spread the mixture onto each sides of the sliced baguettes.
4. Wrap the baguettes.
5. Airfry the garlic bread for 8 minutes on 160 C. Remove from the Airfryer and open the foil. Airfry for another 2 minutes or so. Ready to serve.

* Note : I used Phillips Airfryer. You can also bake these in the oven. 


3 comments:

  1. Sedapnya! Mama sengaja buat close up shot supaya kita tak nampak dia punya nice plate. hah..hah...

    ReplyDelete
  2. rasa nya dah banyak kali tengok mama dok buat garlic bread ni kan, setiap kali mama tayang, hati tu bagai di garu2 nak buat, esuk bila dah tido hilang tmbuiii resepi lain lah pulak niii nak kena plan baik punya ni mama kannn baru menjadi

    ReplyDelete
  3. Saya sedang mengkonsumsi Obat Rematik Jelly Gamat Gold G apakah aman mengkonsumsi makanan seperti ini???

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!