Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (20) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (113) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (1) HELP (1) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (99) Lauk-pauk (118) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (12) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (22) Rice n Noodles (52) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (9) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Wednesday, July 13, 2011

Mama dapat hadiah dan award. Sukerrrrnyaaa!

BAB 1

Malam semalam, ingatkan nak update blog. Berkobar-kobar tu sebab jiwa tak kacau dan hati ku gembira. Sekali tu line tenet kat laptop mama down. Nak mintak tolong hubby tengokkan, dia dah 'belayar', kesian pulak nak kejut. Nak pujuk hati, terus gosok baju. Terubat sket rajuk ku ini... dan terkuranglah sikit timbunan baju belum bergosok ku iteww... hahaha... jadi tuan-tuan dan puan-puan, petua menghilangkan rajuk adalah menggosok baju... bley? ....muahahaha...
Mama gembira semalam sebab mama terima parcel dari Poslaju Malaysia. Hairan juga pada mulanya sebab hubby tak ada pulak beritahu dia ada beli apa-apa online dan mama pun tak ada beli apa-apa online. Rupanya mama dapat hadiah dari rakan yang mama kenali di Facebook...erk facebook? huhuhu..nostalgia tuh... banyak kenangan manis.... Terima kasih banyak-banyak ye Fadzlina Kamis. Macam tahu tahu je mama baru habis baca novel oleh Norhayati Ibrahim dan sedang berfikir, buku apa pulak nak baca selepas ni...yang pasti... buku ini yang akan ku baca seterusnya.... dah siap balut tau....



BAB 2

Cer tengok ni cer tengok...


 
Bila Niezza dah sebut perkataan 'wasiat' tu... rasa bersalah pulak kalau tak buat. Dahlah tu... nama mama yang pertama kena 'tembak'. Terharu tu sebenarnya... hihi..


 
Okay Niezza, mama dah bawak balik award yang Niezza bagi, dah gantung lek lok ni.... Pasal homework tu, mama dah pernah buat dulu... jadi mama linkkan ajelah kat sini ek... aci eh.... Apa-apa pun, terima kasih banyak-banyak atas ingatan Niezza tu ye...

5 comments:

  1. sukenye org tu dpt hadiah..ada lompat2 tak?sob sob x de sapa pong nak kasi hadiah ke kite

    ReplyDelete
  2. Waaaaaaaaaaaaaaaa....pencinta novel dah sekarang nih...itu drama korea dah x tengok ke...hahahaa...amboii bertimbun la novel nnt...boleh anak2 dara tumpang baca bila pergi rumah mama..hehe, mak2 dara sembang je la...baru lama sikit, kasi diaorg perabih buku tu dul..hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh dah gantung dah..tq mama...memang memula tu ingat kat mama dulu tu sebab nama mama teratas tu..hehe

    best baca novel tu..nieza dah lama dh tak baca..hobi yg dah berkurun dah ditinggalkan..hehe mama,kalau jumpa kak Maz ilham dapur salam rindu yer kat dia..:)

    ReplyDelete
  4. Hye. nk tumpang promote. Promote this blogshop, http://hijab-intrend.blogspot.com/ or you can find us at fb, hijab-intrend blogshop.

    Kami ada menjual shawls yg sangat cantik. The latest one is, custom made shawls yang cantik dan sangat berkualiti tinggi ! Jom terjah kay. Pasti tak menyesal! Btw, thanks. (:

    ReplyDelete
  5. selamat membaca mama!! harap mama suka =P

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!