Labels

A KEEPER (9) Advertisement (5) Airfryer (1) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (7) Bread (135) Brownies (15) Cakes (131) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (68) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (4) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (6) Flashback (1) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (7) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (112) Lauk-pauk (129) MANUALS (2) Muffins (41) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (15) Phillips AirFryer (2) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (10) Ramblings (25) Rice n Noodles (60) Seafood (7) Snacks (37) Step-by-Step (15) Stories (14) Tag (9) Trips (12) Vegetables (7) Video (3) Western (15)

Search This Blog

Loading...

Tuesday, July 30, 2013

Nak buat ke tak nak ni?

Suka pulak tengok gambar ni....


Nak buat ke tak nak ek?
Resepi ada kat SINI
Tak pe, pikir dululah.....

20 comments:

  1. Replies
    1. Ahahaha... Phong Hong nak buat ye... You buat lebih lebih, nanti I datang collect ok... Thank you... :D

      Delete
  2. buat lbih sikit..
    pastu hantr kt sini sama yee...
    heheheee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulalah datang rasa macam tak nak buat ni. Kalau buat, kena buat lebih... ahahahaha....

      Delete
  3. Replies
    1. Alamak Muna...

      Dah macam Commander tentera la pulak you punya order ni... JUST DO IT!
      My answer will then be... Malaslah Mem... hihihi...

      xoxo to you too... asyik dok wat projek kat laman je, kuih raya tak buat ke?

      Delete
  4. Buat ler...pasti sedap. Jangan takut kita tak suruh awak hantar...kita pi ambik! Tinggal pat maner? Cuba kasi alamat... ke ke ke ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahahaha...pandai awak buat lawak dengan kita ye... hihihi

      Delete
  5. Buat! Buat!...Chaiyook, Chaiyook...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak buat pun. Tak sempat dah. Nak kerjakan hal lain la pulak... huhuhu...

      Delete
  6. Replies
    1. Waalaikumussalam Kak Noor...

      Ce buat ce.. Kita tak sempat..

      Delete
  7. Buat jgn tak buat mama.

    Selamat berbuka puasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak buat sis. Kederat tak sampai. Banyak lagi perkara tertangguh yang perlu dibereskan sebelum balik kampung. Sampai kampung, nak kena full swing kemas rumah kampung pulak. Perghhh I tell you, will sweat like nobody's business la nanti! Kurusnya tak jugak!

      Delete
  8. Hi Sweetie... how you doing? Drop by to wish you Selamat Hari Raya to you and family. Esok makan ketupat, rendang jangan lupa saya tau. hahaha.....

    Have a wonderful holiday, regards.

    ReplyDelete
  9. Sedaps nya nampak Mamafami...kita dh lama x buka blog Mama...I made your Biskut Mazola..bru tingin nk buat..hahhaa

    ReplyDelete
  10. Hahahaha .... sekilas saya kira itu mochi, ternyata cookies ya. Looks yummy!
    Saya mau mengucapkan Selamat Hari Raya buat MamaFami & family :)

    ReplyDelete
  11. Eid mubarak dear sis. Lama nya menyepi, merajuk ka? Kalauya, mari ku pujuk

    ReplyDelete
  12. Taqobbalallahu minna waminkum... Salam Aidilfitri... Maaf Zahir Batin Mamafami..!!!

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!