Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (20) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (113) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (1) HELP (1) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (100) Lauk-pauk (118) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (12) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (22) Rice n Noodles (52) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (10) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Monday, October 29, 2012

Wah... cerita apa ni????


Erk... gambar buku je ke?
Ha ah... gambar buku je yang sempat masukkan.
Buku apa ni?
Haaaa esoklah mama citer ye... dah  malam ni. Nak layan buku ni kejap sebelum buku ni layan mama... 

Esok ye.. Jangan lupa singgah sini lagi... 


10 comments:

  1. mama.. sy pun ada tp x baca lg.. duk baca ASST nak bg habis..

    mama.. hati2 baca buku tu mlm2.. kalau baring jgn sampai terlepas dr tgn..

    nayaa hidung...!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buku ni adik mama punya. Mak Chu dan kuncu-kuncunya ni la yang dok 'racun' mama suruh baca buku ni. Hadoi... kecundang juga akhirnya. Ahahaha.... ASST mama dah habis baca dah. Tapi mama suka lagi buku ni... lebih ringan sikit penderaan jiwa mama... hahaha....

      Mama baca buku ni kalau dalam posisi baring, mama akan mengiring ikut page buku tu... haha.. satu kerja kan?! Ate... kalau pegang, harus lengoh tangan. Dan buatnya terlelap... mau penyet hidung mama yang tak berapa nak mancung ni... ngeh3x... oh papa...

      Delete
  2. salam mama

    wah tebal sungguh tu..lenguh gak kalau baca sambil duduk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Kak Ina...

      Ha ah kak, kalau baca sambil baring terlentang, kejap je bertahan sebab lengoh pegang buku. Tu yang bila baca tu, macam-macam posisi adaaaa.... ahahaha.... sket baik citer sedap.

      Delete
  3. Replies
    1. Waalaikumussalam Ai Chu... ke.... abang pedass ni? Ahahahahaha....

      Delete
  4. Hi MamaFami my darling, good morning to you. Tak sempat nak wish you last week. Selamat Hari Raya Haji to you and family, hope it's not too late.

    Tsk,tsk..... what book is that "I love you,stupid!!" Bukan main punya tebal, bila nak habis??
    Jangan tertiton until the book slam on your face. LOL

    Have a nice day ahead, regards.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Amelia darling. Good morning to you too...
      Thank you for the kind wish. Kami hari raya in KL aje, tak balik kampung because my mom is at my brother's place in Bangi.

      Actually when I first saw this book, and how THICK it is, I got put off juga nak baca. But after being 'poisoned' by these few chosen ones ni, i terus kalah and start reading. And I have no regrets!

      Tak pe, if the book slammed on my face, I will just imagine Abang Pedas did that... hahahahaha.... you will have to read to understand what I am saying... ada berani????

      Nice day to you too dearie...

      Delete
  5. Kakak,

    This book is so thick. You may need a book stand type of item so that you need not hold it while reading.

    May I ask where can we purchase it and how much does it cost?

    Sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Sally..

      Yes the book is indeed very thick but full of interesting stuffs. Just by reading the book, I feel like I am in Cambodia! The novel can be purchased at any bookstores or perhaps you can contact Puan Melur Jelita to buy the book from her. The price as printed on the book is RM39.00 for Semenanjung Malaysia and RM42.00 for Sabah/Sarawak.

      Delete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!