Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (3) Apam (20) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (113) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (1) HELP (1) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (99) Lauk-pauk (117) MANUALS (2) Muffins (38) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (12) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (22) Rice n Noodles (52) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (9) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Tuesday, October 2, 2012

Happy Birthday to....

video

HAPPY BIRTHDAY SYAHMI BOY 
YOU ARE 17 TODAY


With love from. 
AYAH, MAMA AND KAKAK



 Note of thanks :

 Thank you to our rockers, who sang the birthday song, the rock version. Big hands to Mak Chu!!!! Clap clap clap!

18 comments:

  1. hepi besday...semoga jadi anak yang soleh... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin dan terima kasih bagi pihak Syahmi...

      Delete
  2. hepi besday gak utk hansem boy, dari pakcik mat, moga Allah swt permudahkan semuanya ok...Waa 17 oledi, but mamafami still look gojesss and gojesss and gojesss (hambekk 3 kali lagi!!)....awwww...tergolek dog leer makcik tu bila baca komen nih...haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I LIKE! Dok tekan LIKE tak tahu berapa kali dah ni... ahaks... LIKE part gojes tu... muahahaha... sabor je la ko ni Mat. Kalau tak nyakat mama, memang tak aman hidup ko yek! Mak Chu tanya, naper Mat tak komen sore rock dia... ahaha.. nak gak enterprem makcik tu...

      Syahmi kata terima kasih Pakcik Mat dan amin atas doa yang dititipkan.

      Delete
  3. Salam Mama. Happy Birthday Syahmi Boy....Alhamdullillah dah semakin besar anak Mama ni..Semoga dilimpahkan segala rahmat dan hidayat. Jangan nakal2, stay cool, auntie doakan selamat semuanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Ita. Terima kasih banyak atas doa yang dititipkan buat anak bujang mama ni... Amin Amin. Ha ah, dah besar dah. Kalau diri sebelah mama dia, macam tiang letrik dah tinginya...hehehe...

      Delete
  4. Salam kak,
    heppi besdey buat boy tersayang...
    www.my-mintroom.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Terima kasih ye Marsita.

      Delete
  5. happy birthday...btw... saya baru join jadik blogger..silala siinggah yea..

    http://diyrahman.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Welcome to the world of Blogging! Enjoy!

      Delete
  6. salam Mama.
    happy birthday jugak dari auntie Noor utk busday boy ni ya,kalau pompuan sweet 17 lah kan,tapi boy ape ya hensem 17 kot hee,semoga ALLAH memberkati setiap urusan boy dan mesti pandai memasak like Mama jugak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Kak Noor...

      Thanks for the wishes on behalf of Syahmi. Hensem 17? Ish kalau dia baca ni... kembang kempislah hidung dia... ahahaha.... sabor je la. My boy pernah masak... well, at least dia ada gak hati nak memasak... walaupun once in a blue moon... ahaha...

      Delete
  7. Replies
    1. Thank you Aunt Shiela! I am definately 17 years young. :D

      - Syahmi

      Delete
  8. selamat menyambut ulangtahun kelahiran syahmi,be happy and allthe best wishes for the coming exam.

    ReplyDelete
  9. Terima kasih Mak Teh, on behalf of Syahmi. Please pray that all will go well with his big exam.. jazakallah....

    ReplyDelete
  10. Hepi besday Syahmi....moga jd anak yg soleh dunia dan akhirat...amin !!!

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!