Labels

A KEEPER (9) Advertisement (5) Airfryer (1) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (7) Bread (136) Brownies (15) Cakes (131) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (68) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (4) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (6) Flashback (1) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (7) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (112) Lauk-pauk (129) MANUALS (2) Muffins (41) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (15) Phillips AirFryer (2) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (10) Ramblings (25) Rice n Noodles (60) Seafood (7) Snacks (37) Step-by-Step (15) Stories (14) Tag (9) Trips (12) Vegetables (7) Video (3) Western (15)

Search This Blog

Loading...

Saturday, July 9, 2011

Hasil Karya Terbaru

Hai semua...

Hasrat di hati, konon nak update awal, tapi nampaknya, inilah yang paling awal yang berkesempatan. Tapi tak apalah, janji update kan....

Semalam, mama terima dua bungkusan. Satu dari SkyNet dan satu lagi dari DHL. Yang nak cerita ni, bungkusan dari SkyNet. Moh kita tengok apa isinya....





Nak tahu siapa pengarangnya?


Siapa lagi kalau bukan Kak Liza ku yang comel ini... Terima kasih kak kerana tidak putus-putus berkongsi ilmu dengan kami semua...

Jadi kepada anda semua, dapatkan buku terbaru Kak Liza untuk koleksi kalian ya. Seperti biasa, resepi Kak Liza masih mengekalkan prinsip Senang Dimasak, Sedap Dimakan! Pssttt kak, amacam, pas tak jadi amoi promoter akak ni? Ihik ihik....

15 comments:

  1. As'salam MamaFami

    Dah keluar dah buku resipi dari Kak liza ya. kena cari gak ni .. hihihi.

    Mama beli kat mana? MPH ada tak..?

    ReplyDelete
  2. Salam mamafami...

    Bestnya dah ada buku chef haneiliza...kak cek pun dok kumpul koleksi buku2 kak liza...memang best...nanti nak gi carilah buku ni...tq..inform kat kitaorg...:)

    ReplyDelete
  3. wah bestnya buku kak liza ada yang baru.. syoknya... suka resepi 2 kak liza ni

    ReplyDelete
  4. Assalam Mamafami, td baru golek2 kat fotopages Kak Liza, cari resipi...mudah2an dia murah rezeki.

    ReplyDelete
  5. Salam.. Terimakasih mama sbb promote buku kkliza... Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum mama... wah seronoknya dapat buku2 koleksi dari akak liza... pasti nak cari gak buku2 nie nnt..

    ReplyDelete
  7. Waaaaaaaaaaaaaaahhh...dah siap dah buku terbaru akak kita nih....patutlah Kak Liza lama menyepi...hehee, kene berkejar ke Popular lak nmpak gayanya...hehe... Mama rembat belaka tu eh...kena buat sume tau Ma...hehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Ma

    Wah best dah dpt buku terbaru K.Liza....

    ReplyDelete
  9. Salam mama... lama tak jenguk... mmmmuah2, cayang cikit. Nanti senang2 nak ke Popular lah... tq mama.

    ReplyDelete
  10. Waaa nampaknya kena ke popular cepat ni.

    ReplyDelete
  11. Tahniah kerana dah berjaya mengeluarkan buka masak. On time plak tu, dah dekat nak puasa ni tak lama lagi mesti byk orang cari resipi kek dan biskut untuk hidangan di hari raya.
    All the best to you ;)

    ReplyDelete
  12. Mula2 baca tajuk n3 ingatkan mama dah publish buku masakn sendiri.rupanya promote buku kak liza ye.hehe..tahniah buat kak liza..adik sy ada beli yg hijau aritu..sy je x terbeli2 lg sbb sini x berapa nak ada kedai buku..balik miri baru berkesempatn jenguk popular..

    dah ada yg berkenan nak cuba ke resepi dlm buku tu mama? mesti rambang je mata nak cuba semua kan..hehe ;)

    ReplyDelete
  13. bestnyer kalau dapat beli buku kak liza ni..tunggu blk Malaysia la cari nanti..:D

    ReplyDelete
  14. k.liza ada buku baru lg, buku 1 hr 1 resepi dh ada, must grab yg ni plak laaa...

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!