Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (20) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (113) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (1) HELP (1) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (99) Lauk-pauk (118) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (12) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (22) Rice n Noodles (52) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (9) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Thursday, April 14, 2011

Ben Ashaari Gegar Lagi

Kenapalah hari ni asyik nak tidur je. Betullah macam kata Kjee. Kita kena bangun pagi dengan aura gembira, kena senyum. Kalau bangun pagi tu dah lemau, seharian boleh lemau lagi teruk dari biskut masuk angin tau! Tapi kan, walaupun hari ini mama lemau, kerjarumah tetap beres dan keluarga tak kebulur pun. Tapi, menunya simple tahap dewa la. But then, bak kata Uncle Lee, apa yang penting, cook with love. Siapa yang setuju, sila angkat tangan macam saya.... hahahaha...

Eh, dah lari dari tajuk le plak! Ok ok, baru kejap ni mama parking kat blog dak Mat. Dia ada dok promote segmen jiran sepagar dia si Ben ni. Jadi sebagai tanda sokongan, mama pun joinlah. Nak bagi meriah je. Bila mama baca cara nak sertai segmen ni, senang aje syaratnya. Tu yang ter-rajin tu... Okaylah, bagi sesiapa yang nak join segmen Ben yang terkini, silalah ke SINI. Ce baca sendiri ye...

Okay Ben, inilah entry mama ya.

11 comments:

  1. thank you on behalf of ben ashaari yea mama...lama guaa tak chat sama luu, sibuk ek, nanti senang kita cerita eks...

    ReplyDelete
  2. gegar sini

    http://qesahqaseh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Hi MamaFami. Interesting post. But regret not familiar with the gentleman mentioned.
    You have a pleasant week, and keep a song in your heart.
    Best regards.
    Lee.

    ReplyDelete
  4. hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)
    header yang menyelerekan hehhe

    http://ummiedamia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. KEBABOOMMM! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam singgah.. =)

    http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    ReplyDelete
  6. salam gegar belog comel neh :)


    http://toturialsofasmydaedrus.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal.

    gegar dan follow!

    http://www.etiey.com

    ReplyDelete
  8. hi..
    bersiar-siar dr blog BA & memfollow (",)v

    ReplyDelete
  9. hye...same grup 6, no. 63

    http://5185studio.blogspot.com/

    GEGAR!!!

    ReplyDelete
  10. SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

    *Peace Yo! :)

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!