Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (114) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (103) Lauk-pauk (119) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (13) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (22) Rice n Noodles (54) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (12) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Friday, April 15, 2011

Award and cards

Mama ni teruk betullah bila tiba bab tag dan collect awards. Selalu je tertangguh. Minta maaflah kepada semua ye sebab lambat ambil dan post kat sini. Tapi better late than never la kan... Terima kasih yang tidak terhingga buat kawan-kawan semua yang selalu ingat kat mama ni ya. Jasa kalian ku kenang....

Award berderet ni, mama terima dari Love. Terima kasih banyak ye Love... mama sangat terpesona dengan Love punya dapur... if only it's mine... :D






Award ni, Ayu Safieza yang bagi. Award ni datang dengan homework. Tapi mama dah pernah buat. Untuk jawapannya, rujuk SINI ajelah ye...


Yang ini pula dari Mas, Duniaku sempena ulangtahun blog beliau.



Poskad ini pula, datangnya dari Niezza di Finland. Happy birthday Niezza!


Poskad berikut datangnya dari Kjee aka Fauziah Samad. Siapa tak kenal Kjee. Wartawan pun dia, pelakon pun dia, pelawak pun dia dan yang latest sekali, blogger yang happening. Ada je citer dia kat blog walaupun tengah sibuk tahap dewa. Mama ni, sibuk tahap ciput pun, blog tak update! Hahaha...  Terima kasih bebanyak ye Kjee sebab sudi ingat kat kita....


Alhamdulillah selesai dah ambil semua awards dan poskad yang diberi. Cuma ada satu dua tag lagi lom berjawab-jawab ni. Silap haribulan, orang yang ngetag kita pun dah lupa! Tapi mama ingat dan insyaAllah akan cuba dilaksanakan.... tapi janganlah bagi dateline... i stress you!!!

1 comment:

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!