Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (20) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (113) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (1) HELP (1) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (100) Lauk-pauk (118) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (12) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (22) Rice n Noodles (52) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (10) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Tuesday, July 27, 2010

Happy 3rd Birthday!


Today, 27th. July, 2010...my blog turned 3 years old. I'm taking this opportunity to thank all my dear visitors for your continuous support. I sincerely hope that this humble blog of mine does benefit some of you if not many. Let's see if it will still around to celebrate it's 4th birthday...
Take care and have a nice day...

18 comments:

  1. waaa ma..... hampir seghuper besday blog kiter! epi 3rd besday wat blog mama! moga terus ceria dengan resepi2 yang mabelesssssss! sgt suker kenal mama wpon mmula dulu cam takot2 nak tegur! muahahahahaha.. (kantoiiii! :P)

    ReplyDelete
  2. Happy bday to ur blog Mama.. keep em coming ok.. cheers!

    ReplyDelete
  3. happy bday mama..oopss.. to your blog.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Happy 3rd Bloggersary..Many more delicioso bakes, Ma... :)

    ReplyDelete
  5. SELAMAT HARI LAHIR YG - 3 UTK BLOG MAMA, MOGA MENJADI BLOG BERGUNA UNTUK KAMI2 SEMUAAA...MAMAFAMI BOLEH!!

    ReplyDelete
  6. tahniah.. tahniah..semoga blog kak mamamfami panjang umur ... dan murah rezeki .. hehe

    ReplyDelete
  7. Happy 3rd bloggerversary to Mamafami's spice & splendour!..actually been admring your posting since before I have a blog mama!..Congrats mama!..more years to come!..

    ReplyDelete
  8. Salam mamafami,
    Selamat ulangtahun ke 3 untuk blog mama. Saya suka blog mama. Suka intai2 tapi segan nak tegur, bcoz.. saya tak pandai wat roti. hihi. Terima kasih atas tunjuk ajar, sis.

    ReplyDelete
  9. Mamaaaaaaaaaa.......
    Selamat Ulangtahun Blog Yang Ke 3, moga blog ni panjang umur ek..banyak lagi resepi x try, esp. roti2 Ma tuuu...huhuuu...Ma jgn lama sgt melekap kat drama Korea...pi mengetat, menguli, mencuppies bagaiii naaaaa....pastu jgn nangis2 tgk citer tu...kang banjir rumah..hehee..cayanggg Mama..muaaaahhh!

    ReplyDelete
  10. Congratulations!
    3 great years of wonderful recipes, amusing anecdotes and friendship.

    ReplyDelete
  11. Hepi 3rd birthday BLOGMAMA. moga berpanjangan lagi....so boleh skodeng resepi and 'dengar' gosip gosip sensasi yg ada kat sini :-)

    ReplyDelete
  12. hana :
    Terima kasih Hana...memang dekat sungguh birthday blog kita ye. Kiranya mama ni Kak Long, Hana Kak Ngah dan Mat Pak Chu ler ni...hehe...Lor alkisah, napernya yang takut-takut nak tegor... mama bukannya makan orang pun!

    Rima :
    Thank you my dear...insyaAllah will see for how long it'll keep going....hehehe...

    Yati-M :
    Thanks Yati dear...

    Yat Maria :
    Thanks Yat...

    Mat Gebu :
    Terima kasih banyak Mat...Mat kata nak wat pulut kuning kan sebab blog kita bertiga (Ma,Hana dan Mat) birthday dekat-dekat. Buat 3 tingkat tau Mat! Nanti lepas tiup lilin, leh tapau sorang setingkat! Hahaha....Ish Mat, ko wish mama penuh semangat...sket baik ko tak hayak sepanduk MAMAFAMI BOLEH! hahaha....

    BEN ASHAARI :
    Terima kasih atas kunjungan Ben ke dapur mama ni ye. Terima kasih juga atas wish tu. Amin. Terharunya orang femes sudi mencemar duli ke mari....

    Ayu :
    Thanks Ayu dear. Glad to know at least someone actually admired this humble blog of mine. Really appreciate it very much...

    indahhouse :
    Waalaikumussalam Indah....terimakasih atas ucapan Indah tu.Naperlah nak segan menegur mama. Mama ni kan hanya insan biasa yang tiada keistimewaannya.... Buat roti menjadi, sebab resepi yang dicuba tu bagus dan juga sebab ada breadmaker...hehehe. Kalau tak, mau kantoi gak agaknya!

    Ummi :
    Ummiiiiiiiii.... hah udah...macam Hindustan lah pulak.....
    Thank you Mi atas wish dan doa Ummi untuk blog mama ye. So far, lom sempat lagi layan citer Korea. Busy bersilat di dapur!

    Muna :
    Thanks my dear friend....

    n33ma :
    Thanks n33ma....

    makcikkantin :
    Thanks a lot sisfor the wishes and duaas...Gossip? Sini tak de gossip sangat...cuma sembang merapu je...hehehe....

    ReplyDelete
  13. tahniah mama..da 3 thn upanya...lama da xjumpa ngan mama..rindu lak rasanya...

    ReplyDelete
  14. Ma..sori ye org sblah umah ma ni bru nk dtg wish...hahaha..apa2 pun TAHNIAH ma...smoga Ma trus brblog n HAPPY BESDAY TU MAMAFAMI SPICE n SPLENDOUR..muahhh..

    ReplyDelete
  15. Salam mama.
    hepi belated besday tuk blog mama yg ke 3..
    lebiuuuu..:)

    ReplyDelete
  16. Alamak mama.. terlewat lak. Happy birthday and teruskan memberikan resipi2 yang menarik utk kami... :)

    ReplyDelete
  17. happy 3rd anniversary to ur blog mama. been following u since zaman fp dok kat malawi lagi.. ;) tp jarang2 leave komen. try resepi ada. one yg mmg dok dlm my fav list >> naseem's caramel & pandan chiffon cake nyonya food. thanks so much! so happen that bila i borak wt 1 of my trainees (norhafizah mohamad) last time, dia kata kenal u masa dia kat sana.

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!