Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (3) Apam (20) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (113) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (1) HELP (1) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (99) Lauk-pauk (117) MANUALS (2) Muffins (38) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (12) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (22) Rice n Noodles (52) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (9) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Friday, October 2, 2009

Happy 14th birthday SYAHMI

Time really flies. My little baby boy is no longer a baby...



HAPPY 14TH BIRTHDAY BOBOY
WITH LOADS OF LOVE FROM
AYAH, MAMA AND KAKAK


20 comments:

  1. thank u everyone for wishing me on my 14th birthday:) & SELAMAT HARI RAYA!!!

    regards,
    Muhammad Syahmi

    ReplyDelete
  2. happy b'day dear syahmie from all of us-have the bestest day ever...besar tak hadiah?salam Syawal.

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Syahmie..
    Dah besar anak mama yer...
    semoga boboy menjadi anak soleh dunia akhirat..
    dengar cakap mak ayah yer..

    Psst Boboy...mama buat kek apa tuh?mesti sedappp...pass ngan aunty sket.hiks

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Syahmie..
    aunty doakan moga sentiasa sehat, diberkati usia dgn beribadat, diterangkan hati spt hati Rasulullah saw, di tajamkan aqal fikiran, dijauhkan dari segala bencana dan menjadi anak yg soleh, sentiasa di dlm kejayaan dan berbahagia didunia dan akhirat, amin..

    Utkmu mama, terimakasih kerana telah melahirkan seorang anak lelaki yg baik, menjaganya dgn baik dan semoga dia menjadi seorang khalifah Allah yg baik dan berguna sepanjang hidupnya...amin.

    ReplyDelete
  5. hepi besday syahmi.... dari acik fae sekeluarga!

    semoga menjadi anak soleh, pejuang agama, bangsa & negara....penyejuk hati mama & papa...amin

    ReplyDelete
  6. Auntie Liza pun ucapkan Hepi Besdey 2 Shami..
    semoga menjadi anak yang soleh dan membahagiakan keluarga..
    diberkati Allah SWT dan berjaya dalam kehidupan..

    ReplyDelete
  7. hepi besdei syahmi. semoga berjaya dalam kehidupan dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  8. salam lebaran mama, wah dah punya anak teruna nih, kakmOn doakan moga jadi anak yg soleh dan membahagiakan mak-ayah.

    pssstttt kakmOn nak semekut sempret kat bawah tu *hulo balang kaca crochet yg dah kosong :p

    windu awak *big hugs*

    ReplyDelete
  9. Happy birthday Syahmi..
    Moga Syahmi berjaya dlm pelajaran..anak yg soleh dan jadi kebanggaan keluarga.

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday to Syahmi..semuga berjaya dunia dan akhirat.Amin. Mesti mama buat kek special ye untuk Boboy.

    ReplyDelete
  11. happy brthday syahmi!
    *semoga berjaya dunia & akhirat*

    ReplyDelete
  12. salam aidilfitri mamafami sekeluarga, n Happy birthday to Syahmi.

    ReplyDelete
  13. selamat ulang tahun sayang...

    mama,anak sulong sya pun name syahmi juga tp ejaannya ada 'e' dihujung = syahmie. berusia 8 tahun...

    moga our syahmi'e' membesar menjadi anak yg soleh,cerdik,pandai dan segala doa kebaikkan buat mereka...amin...

    ReplyDelete
  14. happy birthday abg syahmi! may always be blessed!

    ReplyDelete
  15. welcome to the club,I'm sure Gis is thrilled you like her template..cantek banget sih....

    ReplyDelete
  16. hepi 14th b'day Syahmi.moga jadi anak yang soleh dan cemerlang ye!

    psst: nak beraya umah mama leh?

    ReplyDelete
  17. hepi besday syahmi..
    semoga berjaya dlm hidup & dpt membahagiakan mama & papa..

    ReplyDelete
  18. uh? dah 14? rasanya when i first started reading your fp, fatin yang 14 (eh ye-ye je, hehe)... happy birthday, syahmi :)

    ReplyDelete
  19. eppy belated bday syahmi! kita suker template baru mama!

    ReplyDelete
  20. To all :

    On behalf of Syahmi, I'd like to thank all the well wishers and ameen to all your kind duaas.

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!