Labels

A KEEPER (9) Advertisement (5) Airfryer (1) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (7) Bread (135) Brownies (15) Cakes (131) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (68) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (4) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (6) Flashback (1) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (7) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (112) Lauk-pauk (129) MANUALS (2) Muffins (41) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (15) Phillips AirFryer (2) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (10) Ramblings (25) Rice n Noodles (60) Seafood (7) Snacks (37) Step-by-Step (15) Stories (14) Tag (9) Trips (12) Vegetables (7) Video (3) Western (15)

Search This Blog

Loading...

Wednesday, July 1, 2009

Why am I not going anywhere?

Good morning everyone. Hope you guys will have a pleasant day ahead....











Why am I feeling that I am getting nowhere with my cupcake designs? Am I giving up hope on improving myself? Why am I this weak? Or perhaps, I am bored with my lack of creativity? Wallahualam....

Happy viewing,


12 comments:

  1. ma..yours is way much better compared to mine...considering you did not go for any professional training kanss....deco tuh satu its the cake that matters too. i so luv red, pink white combo tuuu

    ReplyDelete
  2. ma,as for me..i love the way you deco ur cuppies..dari dulu lg..maintain kemas..
    mgkn ma kene cari design baru..tp yg ade skrg sbnrnye dah cukup comel dah =)
    keep up ur good work ma..

    ReplyDelete
  3. kemain aktif lagi mama bab2 mendeko ni, baking dengan masak2 lauk tu saya orait lagi ,deko pula kurengg sebab tangan tak berapa keras....

    ReplyDelete
  4. mama nak jugak cuba, saya give up langsung.. (and now give up buat kek pun terus, hehe)

    ReplyDelete
  5. cantiklah deco mama ni bertambah kreatif

    nak tanya mama buat base bc dia camner jadi kaler putih tu? boleh share resepi tak?

    ReplyDelete
  6. Hey

    I believe the design on your cupcakes is great! Don't discourage yourself.. this is the worst thing you can do!

    ReplyDelete
  7. my first reaction is.. WOW! So nice! and towards the end I read it, I was like... ni dah byk tinggi expectation... :) jgn putus asa, you are doing great, it's just one of those dayzz.. :) Cheers

    ReplyDelete
  8. comelnya kasut bola tu maaa.... cute mute lehh

    ReplyDelete
  9. Hi MamaFami, women like you don't grow on trees...you sure make beautiful cakes. Too good to eat too, ha ha.
    Outstanding! Can I have 5 with iced coffee, ha ha.
    You have fun and keep a song in your heart, Lee.

    ReplyDelete
  10. Cantik, sweet dan kemas jea deco cc mama tu....banyak idea sungguh mama utk mendeco cc.
    re: mama...ada lagi 9 buah lagi buku kliza kita tu...bila bole dpt semua tak tahu le.

    ReplyDelete
  11. kucai :
    Thank you for your words of comfort Kucai....

    dila~noor :
    Thanks Dila kerana memberi kata-kata semangat tu. Agaknya mata mama ni tengok macam dah boring kot.

    haniss :
    Mama mendeco bila ada yang minta mama buat, which is very rare actually. Saja suka-suka...

    kucingorengemok :
    Ha ah, mama suka nak cuba. Kalau ok mama gohed, kalau tak okay, mama pull the brake la!

    FiDa@aMiDa :
    Buttercream tu jadi putih sebab mama gunakan shortening dan krimwell. Kat Dubai ada ke benda-benda tu? Kat Malawi dulu tak ada. We have to make do with buttercup je. So taklah berapa putih. Hentam ajelah labuuuuu....

    Karine :
    Hi there, Thanks fro dropping by. I know I am not supposed to feel that way but I just can't help it!

    Cynthia :
    I guess so la ha? Just one of those days huh? Haiya... pujuk diri sendirilah...

    D.a.a.l.i.a :
    Awak nak cuba pakai ke? Rasanya tak muat kot. Bukan saiz awak... ahakss...

    Uncle Lee :
    Hi Uncle Lee.... thank you for your soothing words Uncle Lee. Uncle Lee ni tak habis habis with his iced coffee, making me wish for one la...

    ♥peachkins♥ :
    Thanks!

    Kmal :
    Terima kasih Kmal...ntahlah kak, kenkadang ada, kenkadang blank!

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!