Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (115) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (6) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (103) Lauk-pauk (120) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (13) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (23) Rice n Noodles (54) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (12) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Tuesday, April 28, 2009

Award from Kak Noor

Thank you so much to Kak Noor for passing this lovely colorful award to me. Muahhhh to Kak Noor.



1.The winner can put the logo on his/her awesome blog

2. Link the person you received your award from...

3. Nominate at least 7 other blogs

4.Put links of those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of those you’ve nominated.

KAK LIZA

MADAMME MUNA

CHE MAT GEBU

MAK LANG AZIE

BOXHOUSESTUDIO

IDA BAKERY

ZAI COOK'S NOOK



Warmest regards,


9 comments:

  1. adehhh geng lu kasi wa keja sekolah ya....hehee

    ReplyDelete
  2. Salam, mamafami..Zura selalu ikuti resepi daripda fotopages & blog mama. Best & sedap-sedap resepi kat sini..

    Zura hadiahkan mamaFami award yang tak seberapa tu..Mama boleh ambil kat blog Zura.

    ReplyDelete
  3. as'laikum mama...kita dtg nak bawak balik award..malam tadi nak singgah, takut "abg" marah..yelah dah malam kannn...hehehe...Terima kasih banyak2 yea mama, atas tanda ingatan tuu...

    ReplyDelete
  4. hi mama fami. thanks for dropping by. dapat i belajar new recipe from u.

    btw, that daging masak lomak looks oh so yummy!!

    ReplyDelete
  5. award!amik mama..jgn tak amik hahaha...sy dah start menggulung pulak inspired by your swiss roll entry..lama baru brani nak buat hehehe..tapi kan i never tried using melted butter..lagi sedap ke?skang ni sya gune sunflower oil.mine tak bape cantek gulung cam yours la mama..tapi rase gebu n lembut tu ade!

    ReplyDelete
  6. Umah mama da tuka ID la..nampak ceriaaaaa....

    ReplyDelete
  7. salam mamafami.. duk cari chatbox tak ada lak, so masuk sini la ya.. mintak izin nak add link ya.. 10Q

    ReplyDelete
  8. merpati66 :
    Asik buat kek je, sesekali bagi kerja lain plak!

    jeff :
    Memang tiada hentinya.... ahakss...

    Kenangan Terindah :
    Waalaikumussalam Zura. Terima kasih kerana sudi mengikuti fp dan blog ma ye. Mmm mama dah melawat blog Zura tapi mama tak sure award yang mana yang harus mama bawa balik sebab nama mama tak ada mentioned pun. Seganlah pulak!

    Mat Gebu :
    Waalaikumussalam Mat. Sila-sila bawak balik ye. Terima kasih atas kesudian Mat untuk bersusah payah angkut bawak balik ye. Abang ma sporting aa... dia tak marah punya asalkan Mat datang bawak makanan! Hihihi...

    fudge :
    Hi Fudge.Terima kasih buat kunjungan balas ye. Glad to have you here.

    Bibu :
    Dah amek pun haa... tergantung megah di dinding rumah ma ni ha... Wahhh dah kena penyakit swiss roll ye Bibu?

    Snow Peace :
    Saja suka-suka tukar cat baru...

    Nor :
    Waalaikumussalam Nor. Ha ah memang tak ada chatbox sebab takut tak terhandle. Inipun, komen yang ditinggalkan, berzaman baru nak jawab! Ahakss... Terima kasih sudi link mama ye.... terharu gitu...

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!