Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (122) Brownies (15) Cakes (118) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (6) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (103) Lauk-pauk (121) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (13) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (25) Rice n Noodles (55) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (12) Stories (14) Tag (9) Trips (10) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Tuesday, March 31, 2009

Today's Menu

Just photos this time as I think I need to go to bed. Been sneezing for the past 2 hours... I hope I don't have nose block or I will be having a sleepless night...or will I? Hahahaha...

Anyway, these were our menu for today. Mind you the word WERE, because these are history! Hahaha....




9 comments:

  1. mama sedapnyer labu lemak itu...nak2 kalu ada sambal belacannnnnnn wah berpinggan makannn....

    ReplyDelete
  2. >> magnificent looking menu...
    >> come to think of it, semua menu mmg magnificent pun...:D

    ReplyDelete
  3. mama, take care of urself..dah start sneezing tu..kena pantang belacan la ni..

    ReplyDelete
  4. wa balu angan2, bila mau masak ini labu, tgk2 mama sulah siap masak...wahh...myk syiokkkk, makan sama itu sambal belacan...wa lama talak makan ooo...

    ReplyDelete
  5. haduu ma emang terangkat combination nihh. aiyoo mana plak nak carik labu masak lemak nih uhuhuhh

    ReplyDelete
  6. labu tu,nak nangis den nengoknya..oh,I'm so sorry,yesterday I stopped ceting abruptly..ampun ya..

    ReplyDelete
  7. salam mama.....tak tahu la mama ingat saya lagi ke tak?ye la dah lama x berinteraksi dengan mama. sian mama...selsema ye...take a good care of yourself ye. kalau rasa nak menjamu mata dengan koleksi brooch and kristal swarovski, jgk2 la teratak saya ye. www.teratakquadrina.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Amboii Ma..sekali balun menyelerakan sungguh!!! Lama x makan lemak labu nih..takut je Ummi nak makan, angin kus-kus mari kang susah lak..hehe

    ReplyDelete
  9. ~~ciklinn~~ :
    Aiyooo pakkal malas buat sambal belacan, kalau tak, mesti nasi tak cukup!

    jeff :
    Huhuhu... thank you bro... flattered nih...

    saudah :
    Sneezing tu sebab tak cukup rehatlah Saudah... Belacan tu mama orait je!

    Jasmeen :
    Sulah masak ka bulum... lugi lor kalau talak masak lagi... sini mari satu mangkuk aaa...

    kucai :
    Pergi pasar, beli labu, pas tu siang, pas tu lebur dalam periuk sekali dengan saknika maknika benda tu... haa tha dhaaa...jadilah masak lemak labu! Hihihi...

    MAK TEH :
    Sabor Mak Teh, sabor.... jangan nangis ye...

    Teratak quadrina :
    Waalaikumussalam. Thanks for your concern ya...

    ummi :
    Ma tak tahu pun labu tu ada angin kus kus till my mom said... mak makan lauk ni tengahari je, malam nanti tak mau makan, takut sakit perut sebab makan labu ni angin... lorrr alkisah! Ma bedal je.. orait alhamdulillah! Hehehe...

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!