Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (123) Brownies (15) Cakes (118) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (6) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (103) Lauk-pauk (121) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (13) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (25) Rice n Noodles (55) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (12) Stories (14) Tag (9) Trips (10) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Saturday, February 28, 2009

Cupcakess and more cupcakes!





Orders from my aunt and her colleagues. Thank you so much for your trust. Hope you enjoyed eating them as much as I enjoyed preparing them for you...

22 comments:

  1. salam mama...cantik deco mama..kreatif...kalau saya...comot apa jadi ntah ehhee

    ReplyDelete
  2. salam..
    kakliza cukup berkenan ngan bunga swirl mama tu..
    cantik banget..sayang nak makan..

    ReplyDelete
  3. karikatur mama sudah kembali...cute2 gtu....

    ReplyDelete
  4. comelnya kek2 itu..macam kaler RE maklang aje!:)

    ReplyDelete
  5. I think you deco skills now getting better and better!

    ReplyDelete
  6. looks perfect mamafami... i love the presentation

    ReplyDelete
  7. Rajin betul mama ni buat duplicate updates..dgn Fpnyer..dgn blognyer..entah2 ada lagi website lelain yg kami tak tau niiii....hmmmmmm... Chomei2 swirl mama.

    ReplyDelete
  8. comel la rosette tu mama...sweet kaler dia..

    ReplyDelete
  9. KL PUN NAK COPY LA DEKO CC KAT SINI SIMPLE N NICE

    ReplyDelete
  10. mama
    rossette tu dah jadi! cun
    dahbeli nozzle yg betul ye? ekekek

    ReplyDelete
  11. Hi mamafami,

    I am so gald that I stumbled upon your blog. Thank you for sharing all those wonderful recipes. Do you suppose you can help me translate the recipe for ASAM REBUS IKAN KEMBUNG? :)
    Thank you.


    Anita

    ReplyDelete
  12. as usual ,cuppies mengancam!!!

    ReplyDelete
  13. >> bukan setakat cupcakes tapi a show of creativity...

    ReplyDelete
  14. uols x jawab2 soalan2 komentor ye kat blog ni, iols suka lagi kalau dengar jawapan uols kat fp itu..

    ReplyDelete
  15. Those are a,lot of cupcakes and very prettily done up.

    ReplyDelete
  16. salam geng...makin cun deco mu itu..ummmh

    ReplyDelete
  17. mama!!!!!
    rindunyerrr kat ma...
    ma sihat?? amboii x abes2 melukis cc nampaknyer..heheheee tuk besday i xde ke ma?? huhuuu

    ReplyDelete
  18. Salam Mama

    Cutenya cc Mama....bunga swirlpun cantik...

    ReplyDelete
  19. Hi Mama, i dah terlambat tgk ur cupcake.. next year boleh oder awal sikit since dah tau you buat... :)
    Boleh bagi i quotation tak??
    Nnt i email you yee

    ReplyDelete
  20. nor :
    Waalaikumussalam. Thanks ye Nor. Tak cantik mana pun deco tu. Mama ni tak pandai sangat. Nor cubalah, mana tahu, kot ada bakat yang terpendam ke...

    hanieliza :
    Waalaikumussalam Kak Liza. Akak suka swirl tu eh? Buat pun senang je. Nanti kalau akak datang sini, kita buatkan akak swirl banyak-banyak, jangan sampai mata akak berpinar sudahlah... hehehe....

    Jasmeen :
    Yes...here I come! Hahaha....

    maklang :
    Thank you Mak Lang.... kan ke mama memang suka kaler-kaler ni.... bagi ceria sikit kehidupan...

    FAMILY FIRST :
    You think so? Thank you dear.... but I think I am still a long way to go...

    kucai :
    Hihii... Kucai punya eh? Meh sini amek....

    Vidhya :
    ThanksVidhya for your kind words

    rinnchan :
    Hobi aa, nak wat cemana... actually it's a way to release stress gak la... So far ada 3 je.. cukuplah dulu setakat ni.. ahakss... Sudi mampir ya bukkkk.....
    1. MamaFaMi's Spice n Splendour
    2. MamaFaMi's Journey of Life
    3. MamaFaMi's Fotopages

    Ana :
    Terima kasih Ana

    Kak Long :
    Nak copy eh? Profit bagi dua okay! Hahahaha... acah je...

    Bibu :
    Psst...nozel dah lama ada..ntah apa-apa nozel yang ada... cuma reti tonyoh dengan tak je! Ahakss....

    Anonymous :
    Thanks Anita for dropping by. I've translated it for you dear.

    MAK TEH :
    Thank you Mak Teh dear... muahhh...

    jeff :
    I'll take that as a compliment, thank you!

    Layman :
    Sorrylah Layman, bukan tak mau jawab tapi masa kurang mengizinkan... update pun curi-curi je sikit waktu tidur. Tapi sekarang ni, dah tak boleh buat selalu sebab kepala ni dah buat hal pulak... Anyway, terima kasih kerana sudi layan celoteh mama ye....

    Aparna :
    Thank you Aparna.

    merpati66 :
    Waalaikumussalam geng. Cun lagi deco mu yang mantops tu...

    shima :
    Shimaaaa!!!!
    Ahakss.. dah jadi macam pelem hindustan la pulak haa.... Alhamdulillah mama ni kalau tak sakit kepala, sihatlah. Alahai, mu tu duduk jauh bebeno, cemanalah nak buatkan cc wei. Tapi kalau dekat pun, seganlah nak buatkan. Shima lagi terror dari mama!

    boxhousestudio :
    Macam saper tu? Ahakss.....

    Mamasya :
    Waalaikumussalam Mamasya... terima kasih. Jangan puji banyak-banyak sangat, nanti mama kembang setaman! Hahaha....

    fey :
    Hi Fey... tak apalah, tak ada rezeki mama nak tolong buatkan anak Fey tu. Mama dah email kat Fey ye...

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!