Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (114) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (103) Lauk-pauk (119) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (13) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (22) Rice n Noodles (54) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (12) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Thursday, November 13, 2008

Orders from S3Nor!t@. Thank you!

Orders from S3Nor!t@ of Forum Cari... Thank you Ita...

For her daughter, Sarah's Choral Party...

For her son, Adam's school party

For the family, to taste...

20 comments:

  1. Wow they look yummy, delightful and tempting. I love the small butterfly, faces of diffrent girls and boys. Simply WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.

    ReplyDelete
  2. salam mama...
    taktau plak mama ada amik order..huhuhu..ketinggalan sungguh saya nie..btw, mama tinggal kat mana? let say saya nk order, nk kena datang pikap sendiri ke atau mama deliver??
    apa cerita laa senorita tuu, lama beno tak dgr kabar berita dia..ntah dah bersalin ke idok? kalau mama kontek dgn dia, kim salam dia ekk..cakap Kacip FNR kim salam..

    ReplyDelete
  3. >> alhamdulillah murah rezeki...

    ReplyDelete
  4. Mama..ni cc yg wa ngap mlm tu yer..(sebelum mama kasi ising)

    ReplyDelete
  5. wow .. good business mamafami. keep up the good work!

    ReplyDelete
  6. i like the school party one... feel like wanting to be kid again...

    ReplyDelete
  7. hai... tak sangka mama ada blog juga... baru jumpa... yus baru je try nak share2 resepi kat blog kalau sudi bolehlah visit .. tq

    ReplyDelete
  8. yus nak add mamanyer blog. boleh yer? tp blog yus mcm budak baru belajar... come lah visit ...

    yuscookbook.blospot.com

    tq

    ReplyDelete
  9. You are such a creative baker! So cute and yummy!

    ReplyDelete
  10. Salam Mama..amboii cantiknya cc tu..bila la ummi nak masuk class ni..bz memanjang..jeles tul tgk org deco ni..huhuuuu..Mama sihat? Cuti sekolah ni jalan mana?

    ReplyDelete
  11. I love it all! The school themed ones are just too cute. I am sure you are pretty fast with a pastry bag LOL!!!!

    ReplyDelete
  12. caiyokk....Mak Teh kadang2 je mai sini...prefer your fotopage coz. ada celoteh..waa...bertambah elegant rumah ni...lagu pun jiwang2...hi..hi...ta..ta..

    ReplyDelete
  13. lama xjenguk mama,apa khabar?
    selamat hari raya ahaksss

    ReplyDelete
  14. mama so cute your cc....just asking how 2 make the piping jelly....& which tip u used 2 make the leave with the green color.....i'm a slow baker....

    ReplyDelete
  15. Kitchen Flavours :
    Thank you Lubna for your kind words.

    MYRA MANJALARA :
    Waalaikumussalam Kacip. Mama ambil order bila ada orang order je. Saja suka-suka nak buat. Yes it's self collect. Senorita tu dah selamat bersalin dah, baby girl. Baby dia pun dah pandai bersembang dengan ma dah... hehehe... Salam Kacip pada Ita, dah mama sampaikan...

    Aishah @ UmmiAqil :
    Terima kasih Aishah. Alahai, biasa biasa je...

    jeff :
    Amin... alhamdulillah...

    Snow Peace a.k.a WaWa :
    Ha ah Wawa... sedap tak?

    FAMILY FIRST :
    Thank you my dear...

    D.a.a.l.i.a. :
    Hahaha... an OLD school kid! Hehehe....

    yus5478 :
    Blog mama ni dah setahun lebih dah Yus... Alhamdulillah Yus pun nak share resepi ye... bagus usaha tu...

    yus5478 :
    Terima kasih Yus sebab sudi add mama...

    Food For Tots :
    Thank you dear..

    Kitchen Flavours :
    Will try to visit your page soon. Time is just not on my side at the moment...

    Ummi :
    Waalaikumussalam Ummi. Alhamdulillah mama sihat. Cuti sekolah tak dapat berjalan ke manalah Ummi sebab nak kena settlekan hal parents. Ummi pun boleh deco cc. Practise makes perfect. Buat macam mama ni ha... redah aje!

    Nazarina A :
    When there's passion, everything will not be THAT difficult, insyaAllah...

    MAK TEH :
    Terima kasih Mak Teh sebab sudi melawat dua dua rumah kita ye.... terharu gituuu....

    Dayang :
    Alhamdulillah mama sihat Dayang.. terima kasih sudi datang sini ye...

    jamie96 :
    Mama tak make the piping jelly, mama beli readymade from the bakery supplies shop. For the leaves, I didn't use any tips due to laziness! Hahaha... I just use a pipng bag and cut the end of it...

    ReplyDelete
  16. wa..................... ini hambo tak dapat nak comment memang cantik.

    ReplyDelete
  17. more tutorial on how to make cupcake icing ;)
    -trailsshoppers.blogspot.com-

    ReplyDelete
  18. salam mamafami..
    sya peminat cupcakes..slalu buat klu ada masa lapang..but my problem is..xtau resepi icing yang sesuai untuk cupcakes..icing saya terlalu manis..klu boleh mama sharekan dengan saya resepi icing tu k??thanks so much..i will appreciate that...

    g_lavender@yahoo.com

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!