Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (114) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (103) Lauk-pauk (119) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (13) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (22) Rice n Noodles (54) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (12) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Saturday, September 27, 2008

Eid Mubarak (2008) to all...



I'd like to take this opportunity to wish all Muslims a HAPPY EID-UL FITR.

Thank you Ummi Eyna for the Eid card.




Thank you to Meorjay and Family

6 comments:

  1. Asalam-wa-lekum..Eid mubaraak to u and ur family.

    ReplyDelete
  2. سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن
    Semoga mendapat keberkatan dan rezeki yg melimpah ruah dariNya
    Jemput ambil kad raya dari saya

    ReplyDelete
  3. Mama, selamat hari raya to you and family!

    ReplyDelete
  4. Eid-ul-Fitr Mubarak to you dear MamaFami!
    Thanks for sharing your Ramadan favorites with us:)

    ReplyDelete
  5. A'kum mama :)

    Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin utk mama n family. Walaupun dah masuk raya ke-6, hopefully mama n family had a wonderful raya this year.

    alhamdulillah, skrg ni dah nk masuk 32weeks :) sronok & suspen sbb lagi 8 weeks je nk kuar babynye..hehehe..

    mama ni cam pak nujum..tau2 je anak dara yg ada dlm perut ni ha :D nanti bila dah kuar anak dara nye, zack post gamba byk2 lagi.

    so mama, happy eid again! :)

    ReplyDelete
  6. anjum :
    Waalaikumussalam Anjum. Eid Mubarak to you and your family too..

    meorjay :
    Amin amin ya rabbal alamin. Terima kasih beri kad ye. Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat Meorjay sekeluarga.

    salt n tumeric :
    Selamat hari raya to you and your hubby too. Enjoy your Eid ya..

    yasmeen :
    Eid Mubarak to you and your family too Yasmeen. It's a pleasure to share our Ramadhan favourites with all of you.

    zack :
    Waaikumussalam Zack. Selamat hari raya aidil fitri buat Zack dan Zairul. Mesti lebih bermakna raya tahun ni kan. Dalam diam diam je awak jadi Mak Yong eh? Tahu tahu dah nak bersalin je. Pandai betul simpan rahsia! Ma tengok perut Zack tu bulat je, tu sebab ma kata anak dara. Ini mesti wajah Zack berseri-seri je ni... bagilah gambar, nak tengok mummynya pulak!

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!