Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (113) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (2) HELP (1) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (100) Lauk-pauk (118) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (12) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (22) Rice n Noodles (52) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (11) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Monday, September 26, 2011

YA atau TIDAK

Courtesy of Google Image. Tq
Agak-agak kalau nak pencen awal dari berblog, boleh ke tak ye?
Jawab YA atau TIDAK je...

23 comments:

  1. TIDAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKK.....sampai hati...sapa nak teman ummi nnt Ma...sapa nak pujuk Ummi, sapa nak kawan Ummi, sapa nak dgr rintihan Ummi, sapa nak berdendang dgn Ummi nnt....sapa nak tayang roti2 montoks lagi, sapa nak tayang brownies lg...ooohhh tidaaaaaaaakkkk!! Mama, jgn buat pasal eks...nnt Ummi terjah rumah bawak sepanduk, piket...hehehe

    ReplyDelete
  2. TIDAK..huhuh sebab blog mama ni salah satu blog yg sy minat, heheh!!!

    ReplyDelete
  3. TIDAKKKKKKKKK...
    x yah pencen ma..slow down jerk..heheh..nnti x dpt tgk mama msk apa lg dah...

    ReplyDelete
  4. mama jangan pencen lah...tapi yang sesetengah tu elok jugalah...hehehe...selamat jalan romeo@juliete... jwb: YA

    ReplyDelete
  5. TIDAKKKKKKKKKK...ramai yg akan kata tidakkkkkkkkkkkk.....

    ReplyDelete
  6. x mo jawab satu jek..nak jawab byk2..nape ma? hehe...jun ni pon byk kali dah rasa nk quit tp x jadi2 gak...seronok tgk maz k? alaaaa...jgn le stop dulu..nnti2 jun pon rasa nk stop gak..dah suam2 dah ni rasa berblog tu..alahaii!

    ReplyDelete
  7. Ya. me also thinking of doing the same. lets!!

    ReplyDelete
  8. oh tidaaaaaaaaaaaaakkkk...setuju ngan ummi kita piket ramai2 depan umah mama bawa sepanduk!!

    ReplyDelete
  9. TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    ReplyDelete
  10. Jangan mama.... saya tak lulus masak lagi....:(

    ReplyDelete
  11. ni kira dah boring tahap gaban ke dah malas nak melayan kami-kami ni????

    kalau dah benti blogging.. kami nak gaduh ngan sape laaa.. nak jerit kat sape laaa..

    ReplyDelete
  12. Sebetulnya Ma tak perlu buat survey tanya orang lain..Ma kena tanya hati kecil Ma. Ok, skrng Ma tanya dan jawab sendiri ya..Gud luck.

    ReplyDelete
  13. Ya Allah Mama!Ingatkan nak retire dari keje opis...aiseyman...retire dari blogging ke???
    TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. Tidak!..nanti sunyi la nk jenguk blog mama

    ReplyDelete
  15. NOOOOOOOO...oops..TIDAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!