Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (123) Brownies (15) Cakes (120) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (6) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (103) Lauk-pauk (121) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (13) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (25) Rice n Noodles (56) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (12) Stories (14) Tag (9) Trips (10) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Saturday, May 15, 2010

Just for laughs!



Got these in my email, sent by MamaZieza. Thank you MamaZieza for making me laugh and releasing a bit of my tense watching the Piala Thomas game yesterday night. Though we lost, but we have to give our players a hand of applause for a game well played. All the best in your future games.

Has anyone tried answering his/her exam this way?


Maths1


Maths 2


Maths 3


Maths 4


Maths 5


Science 1


Science 2


Science 3


Maths 6


Have a nice day!



15 comments:

  1. hahhaa..lawak ma..satu lagi saya penah baca jawapn exam anak murid kakak saya, soalan: nama kan tiga jenis gigi: jawapn budak tu:1.gigi geraham.2.gigi palsu.3.gigi rongak..ade ke patut

    ReplyDelete
  2. Hahahaaa...you made my day Ma...betullah budak tu genius tuuu..hehee...anak bapak ke anak datuk tu agaknya eh...dia leh jadi cikgu tu Ma..siap wat formula sendiri jek...suka2 hati...hahahaa..Apapun, kiranya Selamat Hari Guru la tuk Ma jugak..hehee

    ReplyDelete
  3. hahahahaaaaa... udah lama kiter tinggalkan maths! eh! mama chekgu er? epi teachers day ma!

    ReplyDelete
  4. pernah sekali, mokwo mental block masa exam. mokwo lukis mr. smiley..heheh..siap kena perli lagik ngan cikgu...hehehe terima jelah salah sendiri,,,happy teacher's day...

    ReplyDelete
  5. Kancilbiru :
    Tu la pasal.... Asyik cerita pasal makan je, sesekali kita baca citer lawak la pulak...

    izahdaut :
    Wah, citer Izah lagi best...citer benar! Kiranya bijak jugalah budak tu sebab tak tinggalkan jawapan kosong! Hihihi...

    Ummi :
    Memang genius because he has all the answers to all the questions! Aik, apa ke hal Selamat Hari Guru kat mama pulak... I am never a teacher though once, I thought of becoming one!

    hana :
    Ma tak pernah jadi cikgulah Hana... dan tak leh jadi cikgu, sebab amat kurang kesabaran dalam mengajar! Kang lebam lebam anak orang ku kerjakan! Hahahaha...

    mokwonik :
    Muahahahaha... lawaklah Mokwo! Siap lukis smiley lagi! Mama pulak kan...psstt... meh nak bisik... masa jawab paper Geog SRP dulu, ada soalan tu tanya pasal pola jalanraya Malaysia.. mama jawab... jalan di Kuala Pilah bengkang bengkok! Hahahaha... Sebab jawapan tu brutal sangat, sampai sekarang mama ingat tau. Mesti cikgu yang mark paper mama tu kata, budak ni main-main je jawab soalan! But helloooo.... dapat gak kredit 6! Hahahaha.... Fyi, I don't like Geog!!!

    ReplyDelete
  6. salam sis
    lawak di pagi hari ni.:)
    thanks sis.

    ReplyDelete
  7. huwa hahahaa.. bijak budak tu..

    ReplyDelete
  8. salam mamafami ;)
    tq singgah rumah kita yer ;) dah sihat belum?? hopefully dah sihat nak2 lepas dapat lawak2 kat atas tu...kekekekekeke...mmg release tension!!! tapi cikgu yg marking paper student tu mesti hyper tension....hahahahahahaahhaha ;)

    ReplyDelete
  9. mama..
    mmg kelaka la:)
    ada ada je kan..

    ReplyDelete
  10. salam mama...kelakar sungguh...hihi akak pon pernah buat camnie dulu bila dah lost formula tak dapat ingat..bile flashback mmg lucu time tu.
    eemmm mmg kalut kalau terlupa time exam kan..hentam saja lah asal paper kelihatan penuh kan.

    ReplyDelete
  11. jun tinggai sorang kat rumah ni..smpai guling2 baca ni...i think d whole taman can hear me laugh...hahahhahaa

    ReplyDelete
  12. Salam MF,
    sejak dulu selalu jadi silent reader MF ni..
    Sha jemput MF ke blog sha.. sha put up MF punya link kat ruang masak.. sbb selalu jugak carik2 resepi kat MF nih.. ahak...

    Salam ukhwah MF ♥ :->

    ReplyDelete
  13. ummu :
    Waalaikumussalam sis... tu la tu, saja bagi ceria kat semua orang...

    Deliah's Deli :
    Hihihi.....

    "MULAN" :
    Tu la kan, memang bijak because he/she has all the questions answered! Ahakss....

    fiza@tulip :
    Waalaikumussalam Fiza... Tu la kan Fiza, ntah macam manalah cikgu tu correct papers budak-budak macam ni kan? Kalau mama, rasanya, instead of getting mad at them, I will burst out laughing. Pas tu take a break from marking the papers and go get myself some fresh air outside, perhaps over a cup of tea! Hahaha....

    mummyseri :
    Kelakar memang kelakar tapi these things happen tau! For real!

    Noor :
    Waalaikumussalam Kak Noor... Akak jawab apa kak? Curious juga nak tahu ni.. Hihihi... Kita semua mesti pernah buat kerja-kerja macam ni kan? Cuma nak dengan tak nak ngaku je kan kak...hahahhaa....

    Jun :
    Sabar Jun, sabarrr... karang tetiba orang menjengok kot tingkap tu, tengok Jun guling-guling cemana wei? Nanti siapa yang disalahkan? Mamaaaaa jugak... Hihihi....

    ONFARISHA :
    Waalaikumussalam Sha....Thanks for linking me ya...Banyak bebenor blog Sha ni. Sampai sesat mesat mama nak nyampaikan rumah Sha... hehehe...

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!