Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (115) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (103) Lauk-pauk (120) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (13) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (23) Rice n Noodles (54) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (12) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Wednesday, August 19, 2009

Isn't she simply adorable!

I am supposed to sleep by now. It's way past my bedtime. But then I got hooked to this lovely, sweet and adorable little girl. She really made me laugh. I guess if she's going to enter Akademi Fantasia, she'll have my vote!









Hugs and kisses from aunty to you my darling....




21 comments:

  1. klakar laa...hehehe...dgn mimik mukenye tu....

    ReplyDelete
  2. Salam mama. Indeed she is adorable and make me smile a lot. So cute & clever. Anyway, thanks to you for superb swiss roll recipe that I tried recent weekend - marvelous!....Roz

    ReplyDelete
  3. salam kak, part yg nyanyi lagu anuar zin tu kelakar giler. dgn mata juling skali. sampai kawan2 pun heran tgk sy gelak sorang2.
    berapa tahun tu?

    ReplyDelete
  4. Fa'e :
    Tu yang tak tahan tu... mama leka tengok si comel ni, tak sedar dah kol 1 pagi!

    HomeKreation :
    Waalaikumussalam Along. Very true kan, tengok si comel ni, rasa stress relief je.
    Your swiss roll cantiklah... ni yang buat ma teruja nak buat swiss roll ni...

    Anonymous :
    Waalaikumussalam dik. Tu la kan, suka tengok muka dia dengan gesture dia sekali. Terhibur betul. That's why, I just have to put those video clips in my blog. Hihihi... jangan selalu buat kerja gelak sensorang depan komputer, nanti orang ingat kita mereng lak... hehehe.. Wallahualam, tak tahulah berapa tahun. Rasanya dah besar dah dia sekarang....

    ReplyDelete
  5. sweet adorable girl....kalu anuar zain tengok...hai tak taulah

    ReplyDelete
  6. akak ingat akak sorang yg suka gelak sensorang kat depan youtube nengok gelagat bebudak kecit yg tomey2 tu...
    kalau letih2 akak mmg suka bukak youtube esp budak kecit yg gelak2 kena agah tu, mmg terhibur heheee, nak berbaby lagi tak larat dah, numpang nengok anak org jadilah kan.

    ReplyDelete
  7. selamat berpose pada mamafami n family ... kalau masak utk berbuke tu buat ler lebih sikit anto sini ye nak2 kalau dpt air tebu ngan ayam percik

    ReplyDelete
  8. mama...

    dia mmg cute ma.. cute sngt kann
    dah besar dah adik tuuu..
    ada video dia nyanyi lagi.. smpai ke besar..
    tp still cute
    very talented..

    ni antara nn's fav:

    http://www.youtube.com/watch?v=ckwReEPCXcM&feature=channel

    ReplyDelete
  9. Such a talented cute little kid, i loved her. Nice video!

    ReplyDelete
  10. Mama....syoknya lihat style dia dengan slang dia yang yang buat gelak terguling guling tu. Anak siapa lah dia nie.

    ReplyDelete
  11. nk dgr gak tp computer nie speaker dia problem pulak!!!budak2 nyanyi mesti kelakar

    ReplyDelete
  12. salam mama..selamat menyambut ramadhan almubarak wat mama sekeluarga ye!

    ReplyDelete
  13. >> selamat menyambut ketibaan bulan Ramadan yang mulia...
    >> semoa Ramadan ini akan semakin mendekatkan diri kita denganNya...

    ReplyDelete
  14. salam mamafami..selamat berpuasa yea..dah buat kuih raya ?

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadhan buat mama sekeluarga,
    Mohon maaf zahir batin. Semoaga sihat sejahtera sepanjang Ramadhan...boleh puasa dengan sempurna hingga ke penghujungnya... Baru boleh raya keh keh keh.....

    ReplyDelete
  16. Hello MamaFami, she's cute.
    Looks like a future hit record singer, ha ha.
    You have a pleasant week....oh ya, I guess puasa time is here?
    Stay easy and keep well, Lee.

    ReplyDelete
  17. salam mama,

    selamat berpuasa dan beribadat di bulan mulia ini...lama dah tak chat dgn mama...
    take care... u are still my idol in cooking...

    love, ila

    ReplyDelete
  18. salam mamafami

    wah siap nyanyi2 lagi budak2 ni so cute..

    salam ramadhan kareem buat mamafami sekeluarga..sudi2 singgah blog amik kad ya..tq

    ReplyDelete
  19. makcikkantin :
    Anuar Zain dah tengoklah this youtube. Infact, kalau tak salah kita, dia ada tayangkan in one of his shows.

    QueenJah :
    Pasal akaklah, kita pun terjangkit dah tau. Lepas kita baca komen akak ni, kita pun dok browse youtube budak kecik ketawa. Dahnya kita pun dok terkekeh kekeh sensorang depan laptop! Sib baik tak de orang nampak, kalau tak, mesti orang ingat kita mereng!

    noreen :
    Selamat berpuasa juga buat Noreen sekeluarga. Makkk ai, jauh tu nak ngantonya!

    Noni Nadiah binti Md Yusoff :
    Hi Noni, terima kasih sebab beri link YouTube adik comel yang dah besar ni ye... Ma memang suka tengok muka dia masa nyanyi lagu Anuar Zain tu... Noni sihat di sana?

    MAK TEH :
    Tak tahulah anak siapa, tapi yang pasti... sungguh cute and adorable!

    Mythreyi Dilip :
    Cute isn't she!

    Noor :
    Tu la kan... terhibur lak tengok...

    secangkir madu merah :
    Cepat cepat...anak siapa ni??? Angkat tangan!!! Hehehe...

    eiyna :
    Cute Eiyna... rugi tak dengar! Hehehe...

    inahar ali :
    Waalaikumussalam Ina. Salam Ramadhan juga buat Ina sekeluarga.

    jeff :
    Selamat berpuasa buat bro sekeluarga juga..Amin atas segala doa.

    My Asian Kitchen :
    Thanks for the wish. Belum buat kuih raya. Rasa tak sabar nak buat, tapi asyik duduk infront of the laptop je. Macam mana nak jadi kuih raya? Hahahaha...

    rinnchan :
    Salam Ramadhan buat Rinn sekeluarga. Mama pun mohon maaf 0 - 0 ye...

    Uncle Lee :
    Hello Uncle Lee... she is indeed cute. Come to think of it, all kids are cute in their own way. Kalau kita orang tua make like that, surely people will say, buang tebiat! Hahahaha....

    ila de cute :
    Waalaikumussalam Ila. Selamat berpuasa buat Ila sekeluarga juga. Moga segala amal ibadah kita diterima oleh yang Maha Esa.

    FiDa@aMiDa :
    Waalaikumussalam Fida. Terima kasih banyak-banyak atas pemberian kad tu. Selamat berpuasa buat Fida sekeluarga di sana...

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!