Labels

A KEEPER (9) Advertisement (5) Airfryer (1) announcement (4) Apam (21) Articles (3) Awards (24) Beef (7) Bread (135) Brownies (15) Cakes (131) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (68) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (4) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (6) Flashback (1) Fondant (1) Gifts (1) Health (4) HELP (2) Information (4) Ingredients (7) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (112) Lauk-pauk (129) MANUALS (2) Muffins (41) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (15) Phillips AirFryer (2) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (10) Ramblings (25) Rice n Noodles (60) Seafood (7) Snacks (37) Step-by-Step (15) Stories (14) Tag (9) Trips (12) Vegetables (7) Video (3) Western (15)

Search This Blog

Loading...

Wednesday, October 2, 2013

Happy Birthday My Darling Boy

Today, my son turns 18. But he is still my baby and will always be. We love you so much boy.... (tak boleh tulis panjang panjang, nanti mama dia 'hujan')


Thank you so much to Aisyah for baking this lovely cake for my son. Appreciate it very much Aisyah. Nanti leh order lagi ye...

To those who are interested to order from Aisyah, kindly visit her blog at Indah D'Rasa
And thank you to Ummi cayang for making this possible.



Have a nice day!


17 comments:

  1. Hepi bufday Syahmi...moga jadi anak yang menyenangkan hati keluarga!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syahmi kata, terima kasih ibu. Amin amin atas doa ibu....

      Delete
  2. Happy Birthday, Syahmi! Mmmm...anak mak nih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Aunty, on behalf of Syahmi.
      Mana tau Syahmi anak mak? Hehehe... no la, I ni dia punya girl friend tua! Hahahaha

      Delete
  3. hepi birthday syahmi...unti nak kecek skit kek birthday bleh?? dah bawak mangkuk tingkat dah ni...moga jadi anak yg soleh selalu syang mama n papa syahmi yg telah berkorban banyak utk syahmi ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jawapan bagi pihak Syahmi ni....
      Terima kasih aunty... aunty kecek sikit kek saya, saya kecek banyak kek aunty, boleh? Hehehe... Terima kasih doakan buat saya. Amin...

      Delete
  4. Happy bday Syahmi! moga berjaya dlm pelajaran juga jadi anak yg soleh.
    Mama ,Syahmi study di Kuantan ya....sy tertinggal k/api..lama tak singgah blog mamafami.
    Moga mamafami ceria dan sejahtera selalu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mamasya sebab sudi doakan kami sekeluarga... Amin amin amin....

      Delete
  5. alololo comelnya kek... mesti sedapkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah sedap Ayu.. tapi mama pun sama macam Ayu... dapa tengok je tak dapat rasa.. hehehehe

      Delete
  6. Happy 18th. birthday to Syahmi..semoga sentiasa cemerlang di dunia dan akhirat...semoga menjadi anak yang membanggakan kedua ibu bapa...ameee ya Allah.

    Terliuuqqq pulak tengok kek yg Aishah buat nih...hehehe, ada kang suh Aishah hantar sebiji ke rumah..hahaha
    *pssttt, alaahh Ma, kita tulunnn war war jeee....sori ya Ma, x dpt nak buatkan...banyak betuiii aii tolak tawaran orang, kenapakah begitu....aiii nak tdo dgn aman damai...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ummi cayang. Amin amin atas doa Ummi untuk Syahmi. Kalau Ummi tak tolong, kita mana tahu mana arah nak order. Tu sebab kita order dengan Ummi. Rupanya Ummi pun dua kali lima kita... sebab nak tido aman damai, semua order pass kat orang... hehehehe.....

      Delete
  7. Salam...
    HAPPY BESTDAY FOR SYAHMI..semoga jadi anak soleh dan beriman..berjaya dengan cemerlang..

    Anak-anak tetap menjadi BABY kita selamanya..walaupun dia sudah tua..hehehehhehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumssalam Kak Liza....

      Terima kasih atas ucapan dan juga doa buat anakanda kita tu. Ha ah betul kan... dah besar panjang tunjang pun masih baby kita kan... baby forever... hihihihi....

      Delete
  8. happy Birthday tuk ank akk..dah besar2 ek..moga jadi anak soleh ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Anna atas ucapan tu. Amin amin atas doa Anna tu. Ha ah, dua dua dah besar panjang. Yang sulung 20 yang adiknya 18.

      Delete
  9. wah, Ma gone hi-tech... background fibre optic ko!!
    anyways, happy birthday Syahmi... ish, dah besaq dah no, cheq teringat lagi your entry about your children dulu masa y'all kat Malawi....tak lama lagi entry depa graduate pulak... cheq nak tunggu entry Ma main dengan cucu.... lari!!!
    xoxo

    ReplyDelete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!